Recept na domácí margarín bez éček
Věčný boj… máslo versus margarín. Je skutečně margarín záporák tohoto sporu?
Vybíráme a tvoříme pro vás nejlepší recepty, od vánočky, až po těsto na pizzu. Vychutnejte si skvělé jídlo společně s námi.
Věčný boj… máslo versus margarín. Je skutečně margarín záporák tohoto sporu?
Pizza jako pizzerie přímo z vaši trouby? Proč ne! S tímto receptem dosáhnete skutečné chuti Itálie.Udělat doma opravdu dobrou pizzu může být pěkný oříšek. Leckdo raději zavolá donáškovou službu.
Držet bezlepkovou dietu je náročné po celý rok, natož ve vánočním čase, kdy na obilnou mouku narážíme téměř na každém kroku. Naštěstí dnes můžeme připravit i bezlepkové varianty tradičního cukroví. Inspirujte se u nás.
Opojná vůně hřebíčku, vína či pomeranče dávají dohromady neopomenutelný zážitek, který chce každý z nás začít. Máme pro vás tipy, jak si udělat domácí svařák z pohodlí vašeho pohodlí.
Bramborový salát je stálice Vánoc, to bez žádného ale. Receptů je spousta, ale my vám přinášíme jeden z mnoha a také historii, která se pojí s tímto pokrmem.
Nepečené cukroví je skvělou variantou pro ty, kteří nejdou ruku v ruce s pečením, kteří nemají čas péct cukroví dostatečně dopředu, ale i pro všechny, kteří ho prostě mají rádi.
Vanilkové rohlíčky, linecká kolečka či perníčky. Vánoční tradice, která se dodržuje již desítky, ne-li stovky let. Tradice se však mění, a proto vám přinášíme hned několik receptů na netradiční vánoční cukroví.
S prvním adventem začíná většina hospodyněk péct cukroví, které potřebuje čas na uležení, aby bylo na Štědrý den dokonale vláčné. Přinášíme vám pět osvědčených receptů, se kterými na Štědrý den nešlápnete vedle.
Do Vánoc zbývají ani ne dva měsíce, a proto oficiálně vyhlašujeme hon za originální nadílkou pod stromeček! Přinášíme vám několik osvědčených receptů na jedlé dárky, kterými nejen oslníte, ale ještě ušetříte peněženku.
Pro své výrazné aroma a pikantní chuť je zázvor mnohdy opomíjen, přitom málokterá surovina dodá tělu tolik potřebných živin pro správné fungování organismu. Použít lze jak do klasických jídel, tak do nápojů nebo cukroví.
Rostlinná mléka sice můžete koupit v obchodě, když si ho ale vyrobíte doma, získáte mléko vyšší kvality za daleko nižší cenu. Výroba je přitom velmi jednoduchá. Celý postup najdete v tomto článku!
Bedle vysoká je miláček všech houbařů. Podařilo se vám najít tyto chutné houby během výpravy do lesa? Přestavíme vám zajímavé recepty, jak bedly upravit a vykouzlit tak v kuchyni gurmánské zázraky.
Skořicový šnek vás rychle naladí na podzimní náladu. Ve Švédsku dokonce 4. října slaví Mezinárodní den skořicových šneků! Tuto pochoutku si ale podle receptu v tomto článku můžete upéct kdykoliv.
Léto nám už pomalu dává valé, ale nezoufejte, mám tu pro vás dva recepty na domácí ledový čaj, který vám to léto krásně připomene.
Rakytník je přírodní pilulka posilující naše zdraví. Kyselé žlutooranžové bobulky nabízí množství vitamínů a obsahují spoustu prospěšných látek, které pomáhají chránit organismus.
Přelom léta a podzimu je obdobím sklizně dýně hokaido a její chuť je tak pro některé jednou z typických chutí podzimu. Tato drobná tykev má výrazně oranžovou barvu, takže se na talíři také krásně vyjímá!
V parném létě není lepšího osvěžení než zmrzliny. Proč si ji nevyrobit doma, když je to tak snadné? Kvalitu si zaručíte sami a suroviny vyberete podle vašich chutí.
Marně byste hledali ve svém okolí někoho, kdo by v horkém letním dni nesáhl po kousku vychlazeného melounu, ať už vodního, žlutého, nebo melounu cantaloupe.
Určitě jste se nad titulkem pozastavili. Ano, i z melounu si doma můžete připravit lahodnou marmeládu. Její jedinečná příchuť ozvláštní dezerty, ale perfektní je taky jenom namazaná na pečivu.
Léto je už v plném proudu a všichni se snaží jíst tak, aby byli fit do plavek. Jaká jídla uvařit, abychom po nich nepřibrali a necítili se těžko? Letní období má výhodu v tom, že roste sezonní zelenina.